Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е Мадалина

...
Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е Мадалина
Коментари Харесай

Когато Мадалина Геня благодари на Григор Димитров

Откакто стана ясно, че новата жена в живота на Григор Димитров е Мадалина Геня, ползата към всичко протичащо се към тях е голям.

Най-добрият български тенисист може и да пропусне шампионата в Торонто поради болки в кръста. Сигурни сме обаче, че половинката му ще му окаже нужната поддръжка.

Всъщност Геня употребява профила си в Instagram, с цел да благодари на Димитров. Актрисата разгласява серия от фотоси, част от които от филмовия фестивал Marateale 2023 в Италия.

В описанието под поста тя се извинява на почитателите си, че не е доста дейна в обществената мрежа, само че това се дължи на доста ѝ задължения. Мадалина Геня благодари на Григор Димитров, когото определя като " неуместно красиво и необикновено човешко създание ", за това, че е пътувал с нея до Италия.

Пътуване, което се е оказало доста по-дълго от предстоящото и това е повода двамата да наподобяват изтощени на фотосите. Геня благодари на тенисиста за проявеното от негова страна схващане, че тя е трябвало да жертва време, което да прекарат дружно, с цел да може кариерата ѝ да се развива.

Вчера, 8 август, беше и рожденият ден на Мадалина Геня, като в сторитата си в Instagram тя загатна, че го е прекарала в пътешестване. Разбира се, чакаме да показа малко повече и дали Григор Димитров е бил с нея.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР